Allergisk reaktion och borttappad mobil 

Denna helgen slår verkligen allt. Panik, stress och hjälplöshet är några av känslorna som jag har känt – och då har vi ändå två dagar kvar här. Vad är det då som har hänt undrar ni kanske? Ni som följer mig på instagram såg igår vi har åkt till Växjö (Karl Oskar dagarna får storbesök) och att Samantha fick en allergisk reaktion då vi satt och åt middag. En ren panik sköljde över mig. Men jag löste det. Det tog tid men det gick över. Och idag då? Idag var min mobil borttappad i en halvtimme, timme ute på marknaden. Den lämnades som tur va in till en polisbod (jag ringde FaceTime till min mobil från min iPad och fick då svar av en polis som berättade var den fanns att hämta). 

Stressen är egentligen en sak i sig själv. Att konstant hålla reda på två som går själv och försöka hantera känslan över att de vill gå iväg, underhålla den tredje i vagnen, se till att ingen gör något mot barnen, hitta matställen där det går att äta på/pålitlig mat och även hitta ställen där de faktiskt kan släppas fira och leka på såsom lekparker och sådant. 

Men annars så. Mysiga stunder, mycket skratt och bus blir det ju. Och det är ändå skönt med en sådan här helg – man uppskattar vardagen så mycket mer då. 

Författare: Annica

26 åring som har syn och hörselskada, samt Turner syndrom. Är gift och har tre mirakel till döttrar.

3 reaktioner till “Allergisk reaktion och borttappad mobil ”

Kommentera