En break i jobbhelgen

Idag jobbar jag 7-12 och 16-21 så jag hade fyra timmars rast mitt på dagen. Den tillbringade jag till större delen ihop med Micke och barnen hemma hos min svärmor. Barnens faster kom dit med. Det åts både pizza och tårta innan vi drog ut till lekparken och tjejerna fick leka av sig. Sista timmen fick jag möjlighet att halvsova på en soffa i personalens vilorum på jobbet. Det behövdes kan jag säga! Det blev bara 4,5 timmes sömn natten till idag. Jag har sådant besvär med sömnen sedan några veckor tillbaka – vet inte riktigt varför men jag står ut. 

Har insett att jag stör mig på en sak. Min problemhy är ett sådant irritationsmoment just nu.. Har ni tips på hur jag kan dämpa detta eller rent av få det att försvinna vore det gult värt! Det kliar lite men är mest irriterande. 

Författare: Annica

26 åring som har syn och hörselskada, samt Turner syndrom. Är gift och har tre mirakel till döttrar.

3 reaktioner till “En break i jobbhelgen”

  1. Nåt som fungerat otroligt bra för mig är ACO acnelösning (blå flaska med vit kork, säljs i en kartong) som finns på Apoteket. Mina finnar försvann efter 3 dagar! Huden blir ganska torr, jag smorde in med bara dove lotion.

Kommentera