Familjen

Älskade, tokiga, galna och helt underbara familj. Nära till skratt. Nära till glädje och spring i benen. Så underbart att vara mamma till dessa tre. Så underbart att vi fem är en familj. Det känns verkligen skönt att vi fick en liten avstickare den här helgen. En liten weekend mitt i allt. Det kändes riktigt bra också, att slippa alla krav på matlagning och diskande för en liten stund. Det gjorde att min stressnivå sjönk flera steg direkt.

Nu har vi kommit hem till Jönköping igen. Tjejerna nattas och vardagen börjar om igen imorgon. Jag jobbar hela dagen känns det som (07.00-16.00) och Micke blir hemma med tjejerna. Men denna veckan jobbar jag bara onsdag-fredag, ledig helg på det. Så skönt!

Författare: Annica

26 åring som har syn och hörselskada, samt Turner syndrom. Är gift och har tre mirakel till döttrar.

2 reaktioner till “Familjen”

  1. Jag såg att du kommenterade på Isabellas blogg att du är i början av en separation och skilsmässa (om det nu inte var någon annan som stulit din profilbild). Om så nu är fallet verkar ju du och M göra det bästa av situationen och göra det fint för era döttrar genom att göra roliga saker ihop. Hoppas ni mår bra allihopa!

    1. Vi mår alla bra och ja, vi bråkar/tjafsar ingenting utan försöker göra allt så bra som möjligt för alla parter, med mycket tanke på barnens väl mitt i allt. Tack för omtanken!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.