Jag lever!

Jag vet, den senaste månaden har uppdateringen här på bloggen inte direkt varit den bästa. Få inlägg och med flera dagars mellanrum vissa gånger. Det känns inte direkt okej, men det har hänt så pass mycket att när det väl kommer lugna dagar så försöker jag njuta av dem med barnen. Mary har som sagt kommit in bra på hennes nya avdelning där hon på dagarna leker för fullt med Samantha. Lite jobbiga lämningar ännu på morgonen, men litar fullt på pedagogerna i det här läget men även att jag ser utifrån (stannar så Mary inte ser mig via fönstret då vi vinkat klart, så att jag kan kika in lite) och ser hur fort hon är igång och leker. Det gläder mig och värmer mitt hjärta. Jag har lunchat med en vän igår, studierna går full fart framåt. Samantha fick göra ett ultraljud på hjärtat och ett EKG som vi inom kort får besked om hur det såg ut.

Imorgon, söndag, kommer jag och tjejerna åka in till Jönköping och gå på Babblarna – showen. Det tror jag att de kommer att gilla. Jag kommer njuta av den tiden med dem i alla fall. Hoppas att de kommer skratta, tycka det är en häftig upplevelse och sådant. Nästa helg planerar jag att ta med Samantha till badhuset, bara hon och jag. Hon valde badhuset framför Leos lekland. Nästa ”egna stund” med barnen som jag kommer ha blir med Ebba. Då kommer vi nog hitta på något roligt, hon och jag (kanske Leos lekland för hennes del, eller något liknande i alla fall). Känns som ett vinnande koncept det här. De får all uppmärksamhet och får mysa ihop med mig ett tag, bara det barnet och jag.

Nä, nu stänger jag nog ner här och fokuserar lite på körkortsteorin. Ska berätta lite för er om det i veckan om hur det går för mig. Men, tills dess… Ha en god natt!

Författare: Annica

26 åring som har syn och hörselskada, samt Turner syndrom. Är gift och har tre mirakel till döttrar.

En kommentar till “Jag lever!”

Kommentera