Lucka 1: Mitt perfekta liv!

Jag har ju missat lite att skriva om kalenderluckorna hittills.. Men jag kommer försöka att komma ikapp och skriva lite om vad jag tänker kring varje rubrik. 

Mitt perfekta liv. Det är rubriken på första luckan. Och jag tänker såhär.. Mitt liv är inte perfekt. Jag har mycket som jag önskar såg annorlunda ut. Jag visar inte heller upp en perfekt fasad på instagram, eller här på bloggen. Jag är mig själv. Men vet du vad jag tänker då? Att det är just det som gör det hela så perfekt. Jag behöver inte kämpa livet ur mig för att vara någon annan. Jag är den jag är.

Jag har nog alltid varit den som vikit av från normen. Alltid varit den som aldrig följt mode utan klär mig efter vad som är bekvämt. Jag är inte den som följer senaste musiken eller liknande. Jag lyssnar fortfarande på Britney Spears, Miley Cyrus och pojkbanden från 90-talet. Jag är inte den som har ett toppstädat hem varje dag, inte heller den som har den bästa ekonomin. Men jag visar det också. Jag vågar vara den jag är. Och det är så skönt att kunna göra det. Att kunna spegla mitt inre i mitt yttre.

Detta är en del av Kajsons julkalender. Här kan ni läsa mer om hennes julkalender och se vilka mer som skriver utifrån hennes luckor.

Författare: Annica

26 åring som har syn och hörselskada, samt Turner syndrom. Är gift och har tre mirakel till döttrar.

Kommentera