Planering inför sommaren

För tillfället sitter jag och planerar. Jag är just nu timvikarie på ett äldreboende men från och med den 16 april går jag på ett vikariat fram till sista september, vilket känns riktigt roligt! Skönt är det också att jag faktiskt inte jobbar heltid utan ”bara” 82%, vilket ger mig lite mer tid med barnen och så pusslar jag ihop med mina semesterdagar så att de slipper all sammanslagning på förskolan i sommar. Klockrent, känner jag.

Men vad vi ska göra då jag är ledig/har semester med dem, det är det jag planerar för tillfället. Jag vill så gärna åka upp till Stockholm då min make är där och jobbar, då sover vi i hans hotellrum, men på dagarna kanske vi kan åka till Junibacken, Gröna lund och liknande. Jag vill gärna hinna med ett besök till skogskyrkogården i Stockholm med, detta på grund av mitt släktforskningshobby. En Finlandskryssning med barnen och en väninna med hennes bonusbarn vore också någonting att planera in.

Annars, på hemmaplan är det mestadels bowling, bada (ute som inne), leka på olika lekplatser, picknick, bio, Leos lekland och diverse roliga utflykter – tex till en 4H-gård i närheten. Maken kommer ju jobba borta mestadels av sommaren, vilket ger mig mycket ensamtid med barnen. Som alltid, sommaren är den mest intensiva perioden för honom med hans firma.

En av förra årets utflykter, ner till stranden bara 5 minuters gångväg hemifrån oss. Här tillsammans med en vän till mig. Bada i Vättern, leka med sanden på stranden och fika tillsammans innan lekparken lockade. Faktiskt väntar jag mig en favorit i repris i år.

Författare: Annica

26 åring som har syn och hörselskada, samt Turner syndrom. Är gift och har tre mirakel till döttrar.

2 reaktioner till “Planering inför sommaren”

Kommentera