Trött

Är det verkligen vanligt och helt normalt att man blir såhär trött av att jobba?! Jag har nu jobbat varje dag sedan i fredags och har ytterligare tre arbetsdagar framför mig innan jag får ledig helg. Men, i helgen grät jag efter ett pass för att jag var så trött. Hela jag går på sparlåga för att orka med jobbet känns det som ibland. Tre timmar var mitt arbetspass idag, men när jag slutade jobbet kände jag ändå att det varit rätt tufft – trots att det var kort tid.

Den här tröttheten kommer i vågor. Och nu då jag är relativt ny på arbetsmarknaden (sedan den 8 mars bara) så förstår jag att det kommer ta en tid att ställa om sig från studier till arbete så sett. Men jag vill inte vara trött. Jag vill orka så mycket mer. Jag vill kunna ha energi till att agera flera steg före och inte bara ”släcka bränder”, som det känns som ibland.

Tog i alla fall en stund på gräsmattan före jobbet idag. I solen. Utan jacka då den inte behövdes. Lapa sol. Sluka den friska luften. Med en nära vän i telefonen. Det ger mig energi. Det ger mig positivitet. Saknar att ha fler vänner runt mig.

Författare: Annica

26 åring som har syn och hörselskada, samt Turner syndrom. Är gift och har tre mirakel till döttrar.

Kommentera