Upp i sadeln igen

… Eller rättare sagt bakom ratten igen. Nu idag är det dags för nästa körlektion. Nästa vecka är nya uppkörningen. Ni får verkligen önska mig lycka till nu då jag inte kört på drygt en månad. Jag kör ju inget hemma med Micke.

HÄR skrev jag lite om körkortet senast och frågade er hur många lektioner ni tagit och när ni klarade proven. De svar jag fått in visar på ganska få lektioner (under 16 stycken) och att man klarat uppkörning och teori på första försöken.

Jag har räknat ut att jag har kört de flesta gånger med dubbellektioner (dvs 40 x 2 minuter) men om jag skulle räkna alla enkellektioner (40 minuter) så är jag, innan idag, uppe i 31 stycken. Det vi ändå fokuserat mest på är att titta extra åt höger samt höja blicken för att kunna planera tidigare vilken riktning man ska ta. Det var detta med att vrida huvudet åt höger extra mycket som gjorde att jag kuggade i december. Och som vi nu måste träna på ytterligare. Men önska mig lycka till nu!

Författare: Annica

26 åring som har syn och hörselskada, samt Turner syndrom. Är gift och har tre mirakel till döttrar.

En kommentar till “Upp i sadeln igen”

  1. Tror de som skriver är de som vill skryta, så var det i alla fall när jag tog körkort att de som det tog längre tid för och de som kuggade höll tyst om det.

    Dessutom, de som har tagit så få lektioner ha sannolikt kört mycket hemma vilket inte du gjort så känn dig stolt över dig själv och sluta jämföra dig 🙂

Kommentera