Det stora misstaget

Ingen undgick väl att läsa att jag hade kommit in på förskolelärarutbildningen? (<– länk till inlägget) Att jag hade upprop igår? (<– länk till inlägget) Vad var det egentligen som hände där vid uppropet och vad var det som nu har ändrat hela min framtid – än en gång? 

Jag stod i kön för att registrera min närvaro innan uppropet. Stod i förskolelärarprogrammets kö, kom fram, letade i listan. Mitt namn stod inte med. Kontaktade personalen som undersökte detta. Det var inte förskolelärare jag kommit in på. Det var grundlärarprogrammet med inriktning F-3 jag hade kommit in på. Helt enkelt en miss då jag läste på antagningslistan. Nåja, det är  väl inte direkt världens grej tänker kanske du? Men jag har ju läst termin 1-3 i F-3 inriktningen. Jag har godkänt i de flesta kurser som jag då läst. Så.. ändrade planer med andra ord. 

Vad ska nu ske i höst då? Vad blir mina planer då? Jag ska läsa fristående kurser, som förhoppningsvis kan gynna mitt yrkesliv sedan. Jag kommer att ha en tenta i engelskan (grammatik, kuggade senast med ett poäng under godkänt). Kommer i vår sedan att fortsätta F-3 som vanligt, med matematik och VFU, bland annat. 

Författare: Annica

26 åring som har syn och hörselskada, samt Turner syndrom. Är gift och har tre mirakel till döttrar.

Kommentera