Du kör ingen långtradare!

Idag har jag haft min andra körlektion någonsin. Och vi körde inne i Huskvarna, i ett lugnt område, där jag fick träna på att fästa blicken dit jag ska köra, att inte ta ut svängarna för mycket (fick då kommentaren att jag kör som om jag vore en lastbilschaufför som kör en långtradare) men också att inte ha för hög fart in i svängarna. 

Men som vanligt kommer jag med för höga förväntningar på vad jag själv ska klara av och sätter ribban lite för högt och blir besviken då jag inte når upp till dessa. Min körskollärare sa däremot att för att vara andra gången någonsin som jag kör en bil så går det riktigt bra, att jag inte ska ha för höga förväntningar. Och på grund av min synskada ska vi dessutom ta det lugnt – då jag har lite mer arbete med blicken (vrida runt huvudet mer vid rörlig blick) än andra som har bra syn. 

Igårkväll gjordes det sista på boken, den skickas in till tävlingen idag. Nervöst! Vi åt även pasta carbonara igår hela familjen. Micke testade en ny variant som han lagade till. Vi andra? Vi torkade bordet alla 4 tjejer. En mysig stund trots allt. Bra lämning på förskolan idag för alla tre, vilket också resulterade i en glad mamma. 


En bra start på dagen helt enkelt. 

Författare: Annica

26 åring som har syn och hörselskada, samt Turner syndrom. Är gift och har tre mirakel till döttrar.

3 reaktioner till “Du kör ingen långtradare!”

  1. Smålog lite – jag fick exakt samma kommentar av min körlärare….och jag fick mitt körkort så d kommer säkert gå finfint för dig!

Kommentera