Vatten över huvudet? 

Nu snurrar det verkligen i mitt huvud. Men jag borde verkligen få till detta – tror jag. Jag läser, som ni redan känner till, ”Bibeln och kultur”, 7.5hp på halvfart (färdig veck 44) samtidigt som jag läser ”Svenska som andraspråk för döva”, 30 hp på halvfart. Den kursen pågår hela året – till och med till juni. Nu har jag även fått veta att jag kommit in på en komvuxutbildning om att starta eget företag (600 gymnasiepoäng att läsa fram till och med sista december). Jag håller ju som sagt på att starta upp övningskörning med och satsar på att ha kortet innan jul. Är det att ta mig vatten över huvudet eller kommer jag klara det, utan att blanda ihop allt alltför mycket? 

Jag kommer att påbörja detta i alla fall och kommer köra så att det ryker helt enkelt. Nu kommer planering, struktur och rutiner vara A och O. 

 

Något som kommer att hjälpa till är nog gymmet tror jag. Måste nog försöka få till minst 2-3 pass i veckan. Körde ett pass idag på cirka 20 minuter. Det räcker känner jag, nu när jag ska komma igång igen med det. 

Författare: Annica

26 åring som har syn och hörselskada, samt Turner syndrom. Är gift och har tre mirakel till döttrar.

4 reaktioner till “Vatten över huvudet? ”

  1. Oj vad många spännande kurser och projekt på gång! Klokt av dig att reflektera över att du har mycket i planeringen och att du tror att träningen kan hjälpa! Ta en dag i taget och lyssna på kroppen så tror jag det kommer gå utmärkt!

    Stort lycka till!

    /Anna

  2. Ja oj, vad mycket du har på gång samtidigt. Det viktiga är att det ger dig energi eller att du har något annat som ger energi vid sidan om. Som träning. Skapa dig ett enkelt planeringssystem från första början så ska du säkert klara det galant.

  3. Säger som de andra – du får planera därefter och skapa både de rutiner och den support som krävs runtikring för att det ska gå. Och om det smyger sig med något så är det ju inte värre än att du hoppar av och ger dig själv en klapp på axeln för gott försök. Det är ju ingen prestige i det, tycker jag själv.

    Lycka till!

Kommentera