En orolig natt

Inatt har jag sovit extremt lite känns det som. Somnade inte förrän efter 02.45 inatt och upp vid 04.45 för att hinna med bussen nu vid 06.02.. Men då jag klivit upp (efter att ha snozat i 10 minuter i sängen) gick jag på toaletten och sedan tillbaka in i köket. Där lade jag mig på golvet rätt och slätt för att snoza 3 gånger 3 minuter.. Så trött är jag idag. 

Jag jobbar mellan 07 och 13 idag. Jag längtar otroligt mycket tills jag kan hämta tjejerna. Var riktigt tomt utan dem hemma. Så konstigt, onormalt och skrämmande på ett sätt – även om jag vet att de haft det riktigt bra på nattis. 


Det som gjorde natten lättare var lovsången jag lyssnade på. Men också vännen jag pratade med, som fick mig på andra tankar och som förstod min ängslan, min nervositet och mina förhoppningar. Jag vill att de ska ha det bra på nattis, på förskolan och överallt där de är. Jag vill att barnens hälsa, både psykiskt och fysiskt ska vara på topp. Jag önskar så – av hela mitt hjärta att de inte ska behöva vara oroliga för någonting ännu på bra många år. Åh, om det gick att ta ifrån dem all livets smärta skulle jag göra det. Utan tvekan. Alla dagar. Alltid. För evigt. 

Författare: Annica

26 åring som har syn och hörselskada, samt Turner syndrom. Är gift och har tre mirakel till döttrar.

2 reaktioner till “En orolig natt”

Kommentera