Marys beslut 

God morgon såhär vid morgonkvisten. Här valde Mary att hon skulle ha trosor under natten, det fick hon givetvis. Första gången utan blöja nattetid. Men absolut, vi testar! 

De somnade vid 21-tiden, jag kom på vid 23-tiden att det kanske vore smart att ta upp Mary för att kissa lite innan jag lade mig. Sagt och gjort. Jag tog henne till toan. Hon kissade! Sedan direkt till sängen och sova vidare. Dock hade hon sovit sig igenom hela proceduren också.. Jag fick också och lade mig. 

Vaknade vid 01.45 för att Mary grät. Det hade skett en olycka i sängen, men vi gjorde iordning där och henne och sedan fick hon sova i min säng. Strax därefter ville Samantha på toaletten, somnade sedan hos mig hon med. Och en stund senare kom även Ebba över till oss. 

Nu på morgonen (07.20) var blöjan Mary hade fått på natten fortfarande torr, hon gick då på toaletten och kissade. Sedan valde hon att hon skulle ha trosor. Det känns som om detta börjar släppa för henne nu, att hon börjar bli mer och mer redo för att gå över till trosor nu. 

Författare: Annica

26 åring som har syn och hörselskada, samt Turner syndrom. Är gift och har tre mirakel till döttrar.

Kommentera