Vilken dag! 

Igår började Mary få problem med sin astma på kvällen. Tänkte inte så mycket på det ärligt talat – mer än det skulle bli en uppe-natt tänkte jag. Men natten kom. Besvärligt med andningen var det ju men inte så att det blev FÖR jobbigt direkt. Morgonen kom. Micke hittade mig och Mary i TV-rummet där vi två slutligen hade somnat på småtimmarna. På förmiddagen fick jag ge henne sin medicin och fortsatte så hela dagen i princip. Slutligen ringde jag 1177, då jag uppnått gårdagens maxdos inatt och dagens nu under dagen. Det blev jourvårdcentralen för Mary. Hon och jag tog bussen dit. 

En inhalering av Ventoline och 8 tabletter betapred, ett stick i blodet för snabbsänkan (14) samt tempen togs. Blev sedan skickade vidare till barnakuten. Ytterligare inhalation av Ventoline på plats + en isglass. Klockan 21.30 blev vi ”fria”… Hade tagit oss 4 timmar detta. 


Förresten… Min mammas operation igår förlöpte precis så som den skulle. Allt har gått bra. Idag kom hon upp på en vanlig avdelning igen. Imorgon förflyttas hon till annat sjukhus (närmare hem). Så, har fått prata lite med henne idag – känns skönt. 

Författare: Annica

26 åring som har syn och hörselskada, samt Turner syndrom. Är gift och har tre mirakel till döttrar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *