Vad skulle nästa bebis heta?

Har fått frågan några gånger tidigare… Vad skulle nästa bebis heta – om ni får fler?

Hm, jag har tänkt på det en del gånger faktiskt. Om det nu blir fler barn och det blir en pojke så blir namnen Tommy Gösta Michael. (Tommy efter min pappa som hade det i tilltalsnamn, och Mickes pappa som hade det i andranamn. Gösta efter Mickes farfar som hade det i tilltalsnamn och min farfar kallades för Gösta. Michael efter Micke.)

Om det nu blir fler barn och det blir en flicka har jag tänkt mig namnen Florence Maria Michaela. (Florence efter min pappas halvbrors fru. Maria efter mitt andranamn och Michaela efter Micke.)

(Här två dagar innan igångsättning med Samantha. 2 april 2013)

Vad skulle ditt nästa barn få heta?

Publicerat av

Annica

26 åring som har syn och hörselskada, samt Turner syndrom. Är gift och har tre mirakel till döttrar.

2 reaktioner på ”Vad skulle nästa bebis heta?”

  1. Fina namn! Pratar ni om fler barn? Blir lite överraskad eftersom ni hade lämnat in en ansökan har skilsmässa. Har ni hittat tillbaka till varandra eller kan ni tänka er fler barn trots skilsmässa? Mvh Emma

    1. Detta är som sagt långt fram i framtiden, om det blir fler barn. M vill inte alls ha fler barn. Jag? Jag har aldrig känt mig klar med barn, jag vill absolut ha fler barn. Så nej, mellan mig och M blir det inga fler barn i alla fall, oavsett hur det ser ut runtomkring. Däremot var frågan fiktiv och jag tänkte på de namn jag alltid drömt om, ännu mer nu efter fynden i släktforskningen.

      Jag vet inte hur framtiden kommer att se ut.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.