Våndan i mina tankar

Idag har det varit en sådan dag då allt gått fel, allt har känts fel och jag har helt enkelt känt att allt varit misslyckat. Jag tänker på det med körkortet. Närmare 40 lektioner (om man omvandlar alla dubbellektioner till singellektioner, inklusive Riskettan, halkan och fyra teorilektioner) samt tre uppkörningar och ändå har det inte gått vägen. Tankar som att jag inte kan, att jag bara kommer att misslyckas. Att körkort var ett för högt mål för mig. Men samtidigt. Tänker jag efter så har jag ett annat svar med. Jag har haft lite väl mycket på gång samtidigt. Jag mår inte bra i mitt inre med all ångest, depression, rastlöshet och så allt det yttre med skolan och strulet med CSN. Då är det inte konstigt att det speglar sig så. Jag lägger undan tankarna på körkort i någon/några månader innan jag tar upp det igen.

Måste tänka på det jag vill förmedla i Fjärilsflickan (boken jag skrivit och som förhoppningsvis publiceras i år) – att alla kan. Alla är värda otroligt, ändlöst, mycket. Att vi TS–flickor kan te oss svaga men vi är otroligt starka. Måste bara få in det i mig själv nu med. Men jag har en anledning till. Mina barn. De får mig alltid må bättre. De är verkligen mitt allt.

Författare: Annica

26 åring som har syn och hörselskada, samt Turner syndrom. Är gift och har tre mirakel till döttrar.

2 reaktioner till “Våndan i mina tankar”

  1. Neeej du ska fortsätta med körkortet bums! Lätt hänt att en kort paus blir längre och längre och då blir det så mycket tuffare att komma igång igen! Körkort är en bra investering, både vad gäller jobb och friheten det ger 🙂 Du kommer fixa det!!

    1. Just nu är det så mycket kring skolan och med den stressen jag har i att prestera samt min psykiska ohälsa är detta något både jag, min make och min körskollärare tänkt igenom och tycker är bra för min del. Samt ekonomin också givetvis.

Kommentera